Pulpe cu praz

de T I M E A in Pui, 6 Iun 2012 | 5341 vizualizari

COMENTARII (30)

diaconta 1

06.06.2012, 23:35

O ce pulpe apetisante si daca's si pline de vitamine,aprobam pozitiv reteta

T I M E A 1

06.06.2012, 23:36

dar pt tine daca se poate fara praz, corect?

diaconta 1

06.06.2012, 23:38

nu am o problema cu prazul,doar ca-l folosesc destul de rar

Anamaria Cook 1

06.06.2012, 23:39

O bunatate

T I M E A 1

06.06.2012, 23:40

eu il folosesc mai mult iarna ...pulpele astea le-am facut mai demult. Noapte buna

T I M E A 1

06.06.2012, 23:40

gatiticuspor

mihaelar63 1

06.06.2012, 23:49

Eu nu pot sa aprob negativ pentru ca sunt indragostita de praz . La fel il folosesc si eu foarte mult iarna ma energizez doar vazand verdele lui crud .

T I M E A 1

06.06.2012, 23:51

Mihaela asa si eu...il mananc crud in loc de ceapa cu orice

mamaieelena 1

06.06.2012, 23:57

bun

mihaelar63 1

07.06.2012, 00:03

Eu nu pot manca ceapa cruda dar praz da
ca sa vezi cui ii place prazul oltenesc

iry-gabriela 1

07.06.2012, 05:33

praza da dulceata la orice mancare

_Alina_ 1

07.06.2012, 07:20

Ce delicios!

Lau 1

07.06.2012, 08:14

vin la masa

Miha 1

07.06.2012, 08:57

Daa... ai pregatit mancare pentru Dia. Si noi ce mancam?

aziz 1

07.06.2012, 09:01

bun tare!!!!

diaconta 1

07.06.2012, 09:11

Miha,iti dau tie portia mea,doar doar te ingrasi si tu
neata

Miha 1

07.06.2012, 09:15

Stiam eu ca nu ma lasi la greu.

MotanLaOale 1

07.06.2012, 09:23

bune bune

T I M E A 1

07.06.2012, 10:10

ma bucur ca va place . Miha am facut pt toata lumea nu doar pt Dia..dar ea a ajuns prima deci face ce vrea cu mancarea mea

diaconta 1

07.06.2012, 10:19

Eu dau si celorlalti,desi acum cum n-am chef sa gatesc,mai mananc pe unde apuc

MonaMimi 1

07.06.2012, 11:18

foarte bun

Rocsi 1

07.06.2012, 11:25

Bya Ralu 1

07.06.2012, 11:29

minunat!vin si eu la o pulpita

T I M E A 1

07.06.2012, 11:40

multumesc fetelor

cocolina 1

07.06.2012, 12:54

bune bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu şuncă şi caşcaval