Pulpe cacciatore

de Sidy in Pui, 14 Dec 2010 | 4190 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de pui
  • 1 cutie ciuperci
  • 1 ceapa
  • 2 rosii
  • 100 ml vin alb
  • 2 catei usturoi
  • 700 g cartofi
  • ulei
  • sare
  • piper
  • oregano
  • cimbru
  • rozmarin
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe cacciatore:

Pulpelor spalate li se inlatura pielita si se prajesc intr-un wok in putin ulei pina se rumenesc pe ambele parti. Se pun in tava ce se va da la cuptor  Ceapa si usturoiul taiati solzisori se calesc putin si se adauga peste pulpele din tava. Ciupercile si rosiile se taie felii, se pun intr-un vas cu vinul si putina apa si se adauga sare si piper.Se lasa sa fiarba citeva minute apoi se toarna cu zeama cu tot in tava cu pulpe.Se condimenteaza pulpele cu cimbru si oregano. Cartofii curatati si taiati in felii groase se aseaza in tava linga pulpe si se dau cu putina sare si rozmarin.

In cuptorul dinainte incalzit se introduce tava si se lasa pina cind carnea si cartofii sunt gata. Se servesc cu salata sau muraturi. Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe cacciatore" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Sidy 1

14.12.2010, 16:00

Adasev_12: "...da intrasi in criza de spatiu? "cartofiuleisarepiperoreganocimbrurozmarin 2....."
Nu eu le-am scris asa !!!! Asa au aparut

LUK 1

14.12.2010, 17:37

ce conteaza 5cum au aparut..sunt bune!

giuliana 1

15.12.2010, 08:37

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe la cuptor cu verdeata