Pulpe aromate la cuptor

de Lena in Pui, 5 Mai 2009 | 6537 vizualizari

 

Este o reteta pe care am gasit-o acum cativa ani in revista Practic, foarte simplu de preparat cu un rezultat excelent

 

INGREDIENTE

  • Pulpe de pui cu os - 1 kg
  • Usturoi - 5 buc
  • Ulei de floarea soarelui - 4 linguri
  • Rosii taiate cubulete(conserva sau proaspete)
  • Cimbru uscat - 1 lingura
  • Sare -1 lingura
  • Piper negru -0.5 lingurita
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe aromate la cuptor:

1. Pulpele se spala bine, se pun in tava.

2. Peste pulpe se pune usturoiul taiat bucatele mici, cimbrul, piperul, sarea, uleiul. Cu o lingura sau cu mainile se ung bine pulpele cu mirodenii. In tava se toarna 50 ml apa, se acopera cu capac sau folie si se da la cuptor.

3. Peste 30-40 de min pulpele se scot din cuptor, se intorc pe alta parte.

4. Peste pulpele intoarse se pun rosiile cuburi, se distribuie in toata tava si se pune la cuptor inca o jumatate de ora.

5. Sucul din pulpe va scadea, daca cuptorul este mai slab poate va trebui sa le tineti mai mult de jumatate de ora.

Le scoateti din cuptor cand rosiile se innabusesc bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe aromate la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

Catalin 1

05.05.2009, 23:25

Lena, asteptam si fotografiile din timpul prepararii. Stim ca le ai

mihaelar63 1

26.02.2010, 16:04

si eu fac asa pulpite la cuptor sunt grozave

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

ieri la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui pe pat de sare