Pulpe aromate

de Alexandra Burz in Pui, 5 Mar 2014 | 4729 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 ciocanele de pui
  • ulei de masline
  • sos de soia
  • curry
  • fulgi de usturoi
  • nucsoara
  • cimbru uscat
  • condimente pentru pui
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe aromate:

  1. Spalam si curatam bine pulpele.
  2. Amestecam condimentele intr-un bol, dupa care asezonam ciocanelele cu amestecul obtinut.
  3. Le prajim in ulei incins aproximativ 20-25 minute, intorcandu-le din cand in cand.
  4. Servim cu piure de cartofi.

TIPS-URI

1

puteti adauga otet balsamic in momentul prajitrii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe aromate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]