Pulpa superioara de curcan cu portocale la cuptor

de Bya Ralu in Curcan, 27 Ian 2016 | 10954 vizualizari

COMENTARII (53)

Andra_Constantinescu 1

27.01.2016, 17:01

Mmm...ce aromata!

Bya Ralu 1

27.01.2016, 17:02

Constelatialeu 1

27.01.2016, 17:03

Ma lasi, e si superioara si i-ai tras si-o portocala...lipseste roata de parmezan....

MotanLaOale 1

27.01.2016, 17:04

buna buna

Bya Ralu 1

27.01.2016, 17:06

da cleme

Bya Ralu 1

27.01.2016, 17:06

vladimir

Bunica 1

27.01.2016, 17:10

Ce frumos e rumenită!

Bya Ralu 1

27.01.2016, 17:10

multumesc buni

Gherca Daniela 1

27.01.2016, 17:11

buna, buna si aromata!

Bya Ralu 1

27.01.2016, 17:13

cristinutanicolita 1

27.01.2016, 17:19

foarte buna

reisnaor_2006 1

27.01.2016, 17:19

buna

delia64 1

27.01.2016, 17:21

Arata tare bine !!!

Lau 1

27.01.2016, 17:32

simona72 1

27.01.2016, 17:38

Bun bun!

Bya Ralu 1

27.01.2016, 17:50

cristinutanicolita

Bya Ralu 1

27.01.2016, 17:50

roxana

Bya Ralu 1

27.01.2016, 17:50

delia multumesc

Bya Ralu 1

27.01.2016, 17:51

lau

Bya Ralu 1

27.01.2016, 17:51

simonica

sebirizescu 1

27.01.2016, 18:06

arata bine

Bya Ralu 1

27.01.2016, 18:08

Ksenya 1

27.01.2016, 18:12

ce buna e pentru dieta curcanul tau...

Bya Ralu 1

27.01.2016, 18:41

Merisor 1

27.01.2016, 19:43

Tu ai niste afinitati pentru curcani

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 18.07 la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de curcan cu fenicul si cartofi