Pulpa superioara de curcan cu portocale la cuptor

de Bya Ralu in Curcan, 27 Ian 2016 | 11169 vizualizari

COMENTARII (53)

Andra_Constantinescu 1

27.01.2016, 17:01

Mmm...ce aromata!

Bya Ralu 1

27.01.2016, 17:02

Constelatialeu 1

27.01.2016, 17:03

Ma lasi, e si superioara si i-ai tras si-o portocala...lipseste roata de parmezan....

MotanLaOale 1

27.01.2016, 17:04

buna buna

Bya Ralu 1

27.01.2016, 17:06

da cleme

Bya Ralu 1

27.01.2016, 17:06

vladimir

Bunica 1

27.01.2016, 17:10

Ce frumos e rumenită!

Bya Ralu 1

27.01.2016, 17:10

multumesc buni

Gherca Daniela 1

27.01.2016, 17:11

buna, buna si aromata!

Bya Ralu 1

27.01.2016, 17:13

cristinutanicolita 1

27.01.2016, 17:19

foarte buna

reisnaor_2006 1

27.01.2016, 17:19

buna

delia64 1

27.01.2016, 17:21

Arata tare bine !!!

Lau 1

27.01.2016, 17:32

simona72 1

27.01.2016, 17:38

Bun bun!

Bya Ralu 1

27.01.2016, 17:50

cristinutanicolita

Bya Ralu 1

27.01.2016, 17:50

roxana

Bya Ralu 1

27.01.2016, 17:50

delia multumesc

Bya Ralu 1

27.01.2016, 17:51

lau

Bya Ralu 1

27.01.2016, 17:51

simonica

sebirizescu 1

27.01.2016, 18:06

arata bine

Bya Ralu 1

27.01.2016, 18:08

Ksenya 1

27.01.2016, 18:12

ce buna e pentru dieta curcanul tau...

Bya Ralu 1

27.01.2016, 18:41

Merisor 1

27.01.2016, 19:43

Tu ai niste afinitati pentru curcani

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]