Pulpa superioara de curcan cu portocale la cuptor

de Bya Ralu in Curcan, 27 Ian 2016 | 11052 vizualizari

 

A fost bun bun bun de tot :)

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa superioara de curcan
  • 1 portocala
  • ulei de masline
  • 2 morcovi
  • 2 bucati tulpina de telina(apio)
  • 50 ml vin alb
  • apa
  • vegeta/piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa superioara de curcan cu portocale la cuptor:

Pulpa superioara de curcan se cresteaza pe ambele parti, se condimenteaza si se pune intr-o tava de unica folosinta sau de ceramica, se pune apa, se acopera cu o folie alimentara si se da la cuptorul preincalzit pentru 30 minute.

Se scoate folia, se stropeste carnea cu vinul alb si ulei de masline, se pun dedesupt felii de portocale,morcovii se taie bucati mari, la fel si apio si se pun in tava, se completeaza cu putina apa.

In crestaturiile de la carne am pus felii mici de portocala.

Se acopera cu folia alimentara si se da din nou la cuptor pentru alte 30 minute.

Se intorc legumele si carnea si se da la cuptor pentru alte 20 minute, de aceasta data fara folia alimentara.

Se serveste cu legumele si portocalele gatite.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa superioara de curcan cu portocale la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (53)

Bya Ralu 1

06.02.2016, 12:10

multumesc

Gicuta 1

06.02.2016, 15:50

aia 1

07.03.2016, 18:13

din acest comitet de sustinere, chiar a facut cineva reteta? La ce temperatura ati pus cuptorul?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

ieri la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

ieri la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan umplut