Pulpa de vitel cu legume la cuptor

de adasev12 in Vita, 6 Feb 2011 | 10390 vizualizari

 

cred ca nu am postat nici o reteta cu carne de vita...de fapt nici nus tiu prea multe...am combinat aici ceva...

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpa de vitel
  • 3 cartofi potriviti
  • 1 morcov
  • 1 fir telina
  • 1/2 ceapa
  • o rosie
  • 2 catei usturoi
  • 2 foi de dafin
  • 1 cana de vin
  • sare, piper
  • ulei de masline
  • 2 lg bulion
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de vitel cu legume la cuptor:

carnea am portionat-o  si am prajit-o putin in ulei de masline.

legumele le-am taiat: morcovii rondele, cartofii in doua, ceapa feliute, telina cubulete, rosia bucati mai grosute. am uns cu ulei o tava, am asezat legumele in ea si carnea am pus-o deasupra. am pus foile de dafin. bulionul l-am amestecat cu o cana de apa, sare si piper si am turnat in tava peste carne. am dat la cuptorul incins la 220 pt 40 min, apoi am presarat o canita de vin si am mai lasat vreo 20 min la foc mai mic, la 180 grade.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de vitel cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vita chinezeasca picanta, cu ardei si sparanghel alb