Pulpa de vitel cu legume la cuptor

de corina241 in Vita, 13 Dec 2010 | 5488 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g pulpa de vitel
  • 1 conopida de marime potrivita
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • 2 morcovi
  • o ceapa
  • sare
  • piper
  • foi de dafin
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de vitel cu legume la cuptor:

Carnea de vita se spala bine,o portionam si o punem la fiert intr-un vas de 2 litri cu apa.

Lasam sa fiarba pana intra furculita usor in carne.Strecuram zeama in care a fiert carnea si o pastram.

Pregatim un vas de yena,asezam bucatile de carne,adaugam apa in care a fiert carnea.

Legumele le spalam in apa rece si le punem in vasul de yena alaturi de carne.Ceapa o punem intreaga,ardeiul taiat in 4,morcovii taiati rondele,iar conopida se desface in buchetele.

Condimentam,adaugam foile de dafin si dam la cuptor pana ce legumele au fiert.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de vitel cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fricando cu ciuperci