Pulpa de purcelus la tava

de Constelatialeu in Porc, 8 Sep 2015 | 6643 vizualizari

 

Am zis purcelus,ca a avut decat 40 de kile cu cotet cu tot.Si ce se putea face dintr-o pulpita asa mica decat sa o impanam cu usturoi si sa o bagam la cuptor.

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa de purcelus,cca 2,200 Kg
  • catei de usturoi,sa fie,sa se ajunga
  • ulei de masline
  • sare
  • cimbru
  • 1 pahar cu vin alb
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de purcelus la tava:

Luam pulpita de purcelus o frecam cu sare, adica-i facem masaj bine,apoi facem crestaturi din loc in loc, crestaturi in care bagam cateii de usturoi, apoi stropim cu putin ulei de masline, presaram cimbru.

Asezam pulpita intr-o tava in care am pus hartie de copt,turnam vinul si apoi impachetam pulpita-n hartie de copt.

Dam tava la cuptor,la foc mic, cca 2 ore. Dupa doua ore desfacem hartia de copt si mai lasam cca 1 ora sa se rumeneasca bine.

Daca vrem mai punem si garnitura, daca nu e buna pulpita si fara garnitura,doar cu niste muraturi langa.....

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de purcelus la tava" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pomana porcului