Pulpa de porc si orez la tuci

de Constelatialeu in Porc, 27 Apr 2014 | 3911 vizualizari

 

Din categoria ''cu ce-i mai aburesc si in seara asta'',doar la ce urmeaza m-a dus capul.Mancare rapida si gustoasa,zic eu,voi n-aveti decat sa ma contraziceti,sa vociferati ca e carne,ca pica greu s.a.m.d.eu tot ce-mi place fac...

 

INGREDIENTE

  • 670 g pulpa porc
  • 200 g orez bob lung prefiert
  • 6 fire ceapa verde
  • cca 40 g ''10 legume''de la Knorr
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc si orez la tuci:

Carnea o spalam,o taiem bucatele si o punem inuleiul incins din tuci,o lasam sa se albeasca pe toate partile,adaugam un praf de sare si-o cana de apa,punem un capac si lasam sa se inabuse ,la foc potrivit.Spre final ridicam capacul si lasam sa se rumeneasca usor.

Pregatim si orezul.taiem ceapa marunt,o punem in tuciulet,adaugam legumele de la Knorr,apoi orezul si acoperim cu apa,lasam sa fiarba la foc domol.Pentru ca bobul de orez este prefiert nu dureaza foarte mult. Se poate servi cu o salata de rosii si castraveti,asta am avut in dotare,sau orice salata doriti.

TIPS-URI

1

la orez nu mai adaugam sare ca are suficient de la legumele Knorr,chiar un pic sarat....dar bem apa multa m,ca-i recomandat

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc si orez la tuci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orez turcesc cu carne de porc