Pulpa de porc marinata, la gratar

de Ancutsa in Porc, 14 Aug 2017 | 8423 vizualizari

 

Pulpa de porc marinata, fripta pe gratar, alaturi de dovlecei la gratar sau o salata de legume. O reteta de vara.

 

INGREDIENTE

  • 5 felii de pulpa de porc
  • Pentru marinata:
  • 2 linguri bulion
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingurita cimbru
  • sucul de la o jumatate de lamaie
  • 1 pahar bere
  • 2 linguri ulei
  • Sare si piper dupa gust
  • Se serveste cu dovlecel la gratar sau salata de legume
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc marinata, la gratar:

 

Fiecare prepara marinata dupa plac, eu obisnuiesc s-o prepar astfel: intr-un castron se amesteca bulionul cu berea, uleiul, sucul de la o jumatate de lamaie, putina sare, foarte putin piper, o lingurita de cimbru si doi catei de usturoi zdrobiti. Eu folosesc bere atat la porc, cat si la pui. Puteti adauga si alte mirodenii care va plac.

 Se dau feliile de carne prin sos si se lasa in acest vas cel putin 2 ore. Eu am lasat-o pe masa.

 Se pregateste carnea pe gratarul electric pana se rumeneste bine.

Se serveste cu felii de dovlecel pregatit tot pe gratar sau salata de legume.

 

Pofta Buna!

Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2017/08/pulpa-de-porc-marinata-la-gratar.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc marinata, la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

pe 02.06 la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 02.06 la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc cu orez si sos de usturoi