Pulpa de porc la gratar cu sos de mustar

de T I M E A in Porc, 27 Mai 2012 | 4925 vizualizari

 

Chiar daca vremea de afara nu ne prea permite sa iesim la iarba verde la gratar, nu trebuie sa renuntam la placerea de a manca o carne buna facuta la gratar chiar daca e facuta la gratarul de pe aragaz :).

 

INGREDIENTE

Avem nevoie de: 

  • 600 gr pulpa de porc 
  • 6 linguri ulei 
  • 1 lingurita boia dulce 
  • 1/2 lingurita boia de ardei iute 
  • 1/2 lingurita sare 
  • 1/2 lingurita piper 
  • oregano 
  • maghiran

Pt sos:

  • 1 capatana mica de usturoi
  • sare
  • 3 lingurite de ulei
  • 3 lingurite de mustar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc la gratar cu sos de mustar:

Spalam bine carnea, o feliem si o batem usor.

Pregatim apoi marinata amestecand toate ingredientele de mai sus.

Dam fiecare bucata de carne prin marinata si lasam la rece timp de 1-2 ore.

Asezam apoi carnea pe gratar si lasam sa se prajeasca pe ambele parti.

Pregatim sosul de mustar astfel:

- pasam usturoiul si il frecam bine cu sare si ulei

- adaugam la final mustarul si amestecam

Simplu si gustos.

Servim cu piure de cartofi si sos de mustar cu usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc la gratar cu sos de mustar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajituri Indiene - Deliciu dulce si cremos

de laura_n 7

ieri la 07:12

Covrigi sticks - Aluat rapid din două ingrediente

pe 22.09 la 09:35

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]