Pulpa de porc la gratar cu sos de mustar

de T I M E A in Porc, 27 Mai 2012 | 4549 vizualizari

 

Chiar daca vremea de afara nu ne prea permite sa iesim la iarba verde la gratar, nu trebuie sa renuntam la placerea de a manca o carne buna facuta la gratar chiar daca e facuta la gratarul de pe aragaz :).

 

INGREDIENTE

Avem nevoie de: 

  • 600 gr pulpa de porc 
  • 6 linguri ulei 
  • 1 lingurita boia dulce 
  • 1/2 lingurita boia de ardei iute 
  • 1/2 lingurita sare 
  • 1/2 lingurita piper 
  • oregano 
  • maghiran

Pt sos:

  • 1 capatana mica de usturoi
  • sare
  • 3 lingurite de ulei
  • 3 lingurite de mustar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc la gratar cu sos de mustar:

Spalam bine carnea, o feliem si o batem usor.

Pregatim apoi marinata amestecand toate ingredientele de mai sus.

Dam fiecare bucata de carne prin marinata si lasam la rece timp de 1-2 ore.

Asezam apoi carnea pe gratar si lasam sa se prajeasca pe ambele parti.

Pregatim sosul de mustar astfel:

- pasam usturoiul si il frecam bine cu sare si ulei

- adaugam la final mustarul si amestecam

Simplu si gustos.

Servim cu piure de cartofi si sos de mustar cu usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc la gratar cu sos de mustar" nu uita sa-i faci un review.