Pulpa de porc impanata

de Constelatialeu in Porc, 22 Oct 2014 | 11157 vizualizari

 

Am mancat,a fost buna,ce sa mai introduc.....

 

INGREDIENTE

  • cca 800 g pulpa de porc
  • bucatele de muschiulet afumat
  • bucatele de sunculita afumata
  • sare
  • piper
  • usturoi
  • garnitura
  • cartofi si morcovi fierti
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc impanata:

Luam bucata de pulpa de porc si o presaram cu sare,apoi o crestam,formand 4 buzunare,Dam un praf de sare si in interiorul buzunarelor,apoi presaram piper.In fiecare buzunar punem bucatele de muschiulet afumat,sunculita si catei de usturoi.Legem strans cu sfoara si ungem bucata de pulpa cu putin ulei.Asezam carnea intr-un vas de yena,iar vasul de yena il bagam in cuptor pe tava de la cuptor in care am pus apa.Lasam la foc mic cca 3 ore,din cand in cand mai turnam apa in tava cuptorului si intoarcem bucata de carne pe toate partile pana se patrunde bine si se rumeneste.Separat foerbem cartofi si morcovi pentru garnitura.Scoatem bucata de carne,taiem sfoara,asezam pe platou,punem si garnituta si turnam peste sosul lasat de friptura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc impanata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]