Pulpa de porc glazurata

de getix in Mancaruri cu carne, 29 Ian 2012 | 5840 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg - 2 kg pulpa de porc cu grasime
  • 2 linguri mustar
  • 2 linguri miere
  • 2 portocale
  • 50 g unt
  • sare, piper
  •  busuioc
Portii: 7
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc glazurata:

Se spala carnea bine si se tamponeaza cu un servet . Se cresteaza  in adancime  pe lungime si pe latime, apoi  se condimenteaza cu sare, piper si busuioc. Intr-un castron se amesteca mierea,  mustarul si sucul de la cele  doua portocale .Se aseaza pulpa de carne in tava cu unt si se unge cu aceasta  compozitie. Se lasa la cuptor la foc moderat  circa 2 ore. Din cand in cand se stropeste cu sosul din tava . 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc glazurata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mamaliga cu pulpa de porc la cuptor