Pulpa de porc cu garnitura de orez

de Lau in Porc, 27 Mar 2011 | 3974 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de porc
  • o capatana usturoi
  • un varf de cutit cu sare
  • condimente pentru carne
  • 2 felii de slanina
  • o lingura ulei
  • 300 gr orez
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc cu garnitura de orez:

Carnea se spala si se taie bucati dupa care se pune la fiert .

In apa adaugam si un praf de sare,punem si slanina la fiert taiata felii subtiri.

Apa se pune cat sa acopera carnea.

Se spumeaza de cate ori este nevoie.Cand a scazut apa se adauga un catel de usturoi tocat marunt, o lingura de ulei.

Se rumeneste pe ambele parti.

Orezul se fierbe in apa cu sare,se scurge de apa se trece pe sub un jet de apa rece.

Eu am desfacut o lingura de pasta de tomate cu 2 linguri de apa si 1 catel de usturoi pisat si am pus deasupra la orez.

Restul de usturoi se curata se piseaza si se face mujdei

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc cu garnitura de orez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 ''Amorul fructelor de`o vara''

ieri la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc ( cea mai buna leguma porcu`)