Pulpa de porc cu cartofi la cuptor

de corina241 in Porc, 15 Oct 2012 | 4034 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpa de porc
  • 4 cartofi
  • sare
  • piper
  • marar uscat
  • cimbru uscat
  • ulei de masline
  • Punga pentru cuptor(ca aceea magica )
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc cu cartofi la cuptor:

Spalam carnea si o portionam,cartofii ii curatam de coaja apoi taiati in bucati.Punem totul in punga si condimentam cu sare,piper,mararul si cimbrul uscat.Presaram si 1 lingura ulei de masline.Inchidem punga si o punem intr-un vas de yena dand la cuptor pentru 40 minute.

Servim cu muraturi de sezon!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

oO_ acnA _Oo 1

15.10.2012, 22:28

Mmm bun

corina241 1

16.10.2012, 08:33

Rocsi , hai si azi ,de fapt azi etse maine

adry88 1

16.10.2012, 09:15

gustos

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Porc picant cu ciuperci urechi de lemn si orez cu sofran