Pulpa de porc cu cartofi la cuptor

de corina241 in Porc, 15 Oct 2012 | 4084 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpa de porc
  • 4 cartofi
  • sare
  • piper
  • marar uscat
  • cimbru uscat
  • ulei de masline
  • Punga pentru cuptor(ca aceea magica )
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc cu cartofi la cuptor:

Spalam carnea si o portionam,cartofii ii curatam de coaja apoi taiati in bucati.Punem totul in punga si condimentam cu sare,piper,mararul si cimbrul uscat.Presaram si 1 lingura ulei de masline.Inchidem punga si o punem intr-un vas de yena dand la cuptor pentru 40 minute.

Servim cu muraturi de sezon!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

ieri la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carne de purcel in sos de ceapa cu garnitura de cartofi piure