Pulpa de porc aromata

de alilianaa in Porc, 17 Iul 2013 | 5372 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g pulpe de porc
  • coriandru, chimen, menta, foi dafin, sare, piper dupa gust
  • 20 ml otet balsamic
  • o lingurita de miere
  • o jumatate de capatana de usturoi
  • vin alb sec 200 ml
  • 100 ml apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc aromata:

Se ia carnea, se spala, se cresteaza. Se  da cu sare, piper..se presara coriandru, chimen, menta. Se freaca bine pulpa cu toate acestea. 

Din otetul balsamic si miere se face o solutie cu care ungem carnea. 

Se pune intr-o tava. Peste friptura  punem catei de usturoi mari taiati pe jumatate. Se completeaza tava cu vin si apa si se da la cuptor pentru o ora. 

Din cand in cand se scoate friptura si se mai unge cu sosul format in tava. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc aromata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

Angelina_Elena 1

17.07.2013, 21:56

Grozava!

mena29 1

17.07.2013, 22:29

Wow,ce bun!

alilianaa 1

17.07.2013, 22:36

Multumesc frumos...Claudia cum sa nu te primesc, Elena, Mena

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Porc cu roşii, pătrunjel şi coriandru