Pulpa de miel marinata

de nilgun in Oaie, 7 Mai 2013 | 4831 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o pulpa miel
  • sare mare
  • piper proaspat macinat
  • cimbru
  • rozmarin pudra*nu am avut crengute
  • zeama de lamaie
  • 1 cana vin alb sec
  • ulei de masline cam o lingura
  • usturoi- 1 jumatate de capatana
  • ceapa verde- 4 bucati
  • patrunjel verde-o legatura
  • apa 1 cana
  • menta uscata- cat sa acopere pulpa
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de miel marinata:

Am luat pulpita de miel, am luat mare parte din grasimea de pe ea, apoi am impanat-o cu usturoi. Am frecat-o pe ambele parti cu sare, piper, rozmarin, cimbru. Am pus menta uscata. Am turnat un pic ulei de masline.

Am turnat cana de apa si vin. Am pus si zeama de lamaie. Am taiat ceapa verde bucati. am pus peste. Am taiat sa patrunjelul verde si l-am adaugat. Apoi am lasat la marinat aproape 24 de ore. 

A doua zi, am pus o folie de aluminiu deasupra tavitei si am introdus la cuptor. Cam o ora cu folia, si jumatate de ora fara folie. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de miel marinata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (21)

Alexandra Elena 1

07.05.2013, 21:21

ce bine arata

nilgun 1

07.05.2013, 21:30

Multumesc

Rocsi 1

07.05.2013, 22:08

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel