Pulpa de miel la cuptor

de mena29 in Mancaruri cu carne, 1 Iun 2015 | 4679 vizualizari

 

Pantru astazi m-am gandit ca daca tot sunt Rusaliile, de ce sa nu fac o friptura de miel pentru pranz. De obicei,cand pregatesc friptura din carne de miel,las in bait carnea pentru cel putin 24 ore. De aceasta data nu a fost planificata din timp si atunci am procedat diferit fata de celelalte dati. Spre surprinderea mea a iesit foarte foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa miel
  • sare
  • piper
  • ierburi aromate
  • 2-3 linguri sos de soia
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 2 cepe medii
  • 2 rosii
  • 6-7 catei de usturoi
  • 1 punga pentru friptura
Portii: 3
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de miel la cuptor:

Mi-a ramas de la Paste pulpa din fata de la miel si m-am gandit sa o fac pentru astazi,la cuptor. Dupa cum v-am spus si mai sus,nu am planificat acest lucru din timp si din acest motiv nu am avut timp sa las carnea in bait. De regula o las in bait pentru cel putin 24 ore pentru a-si mai pierde din gustul puternic de miel.

Am dezghetat pulpa de miel, am spalat-o si am zvantat-o bine cu servete de bucatarie. Am condimentat-o cu sare, piper, ierburi aromate, sos de soia si ulei de masline. Am masat bine carnea cu acestea toate. Am pus pulpa intr-o punga pentru friptura,am curatat ceapa,usturoiul,le-am spalat, cepele le-am taiat in patru si le-am pus peste carne in punga,am taiat usturoiul felii si l-am pus si pe el,am spalat rosiile, le-am taiat in patru si le-am dat drumu peste ceapa si usturoi. Am legat bine punga cu clipsul din dotare,am intepat-o in cateva locuri cu o scobitoare si am pus totul intr-o tava. Am dat tava la cuptorul preancalzit la 180 grade C si am lasat-o acolo pentru o ora si jumatate. A iesit o bunatate de friptura pe care am mancat-o cu garnitura de orez si salata iceberg.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de miel la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

mihaelar63 1

13.06.2015, 16:24

Foarte bun mielutul . Si tu te-ai scos . eu nici intepaturi nu-i dadeamla punguta . Doar la sfarsit o indepartam pentru rumenire . O idee buna . Eu azi am in plan peste en papillotte

mena29 1

13.06.2015, 16:33

Crisule,si eu te

mena29 1

13.06.2015, 16:34

Mihaela,nu multe,doar cateva intepaturi. Multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

ULTIMELE COMENTARII

bobtilt

Търсите вълнуващо казино изживяване? Посетете https://onlinecasinobg.net/ – вашият пътеводител в света на онлайн хазарта в България за 2025! Сайтът предлага задълбочени ревюта, сравнения на бонуси и полезни съвети за избор на най-добрите платформи. От слотове като Starburst и Gonzo’s Quest до игри на живо като Lightning Roulette, ще намерите всичко за безопасна и печеливша игра. С информация за плащания чрез PayPal, Skrill, Neteller или криптовалути, както и за прогресивни джакпоти като Mega Moolah, този ресурс е задължителен за всеки играч!

Cozonac cu nuca si cacao

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Stufat cu carne de miel