Pulpa de miel la cuptor

de Angelina_Elena in Oaie, 6 Mai 2013 | 3950 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa de miel
  • 1 pahar vin alb
  • 1 ceasca apa
  • 100 ml ulei
  • 5 catei de usturoi
  • cimbru uscat
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de miel la cuptor:

Spalam pulpa foarte bine in apa rece.

Crestam pulpa de miel, apoi o ungem cu ulei si o condimentam cu sare, piper si cimbru.

Un catel de usturoi ii taiem marunt, iar bucatelele obtinute le vom pune in crestaturile facute.

Punem pulpa intr-un vas termorezistent, adaugam vinul alb, apa si uleiul ramas.

Punem in tava restul cateilor de usturoi intregi, apoi acoperim cu o folie de aluminiu si dam vasul la cuptorul preincalzit pentru 70-80 de minute.

Dupa 30 de minute, intoarcem pulpa pe cealalta parte.

Carnea de miel este facuta bine atunci cand se desprinde usor de pe os.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de miel la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (32)

Angelina_Elena 1

06.05.2013, 16:42

multumesc Cris!

Bunica 1

06.05.2013, 18:50

Bun,bun!

Angelina_Elena 1

06.05.2013, 19:59

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de miel la cuptor