Pulpa de manzat de vita cu sos de vin la slow cooker Crock Pot

de Bya Ralu in Slow Cooker, 26 Oct 2020 | 2870 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o bucata carne manzat de vita
  • 1-2 catei usturoi
  • 50 ml vin rosu
  • ulei masline
  • apa
  • sare/piper
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de manzat de vita cu sos de vin la slow cooker Crock Pot:

Carnea se spala, se taie bucati si se asaza in vasul aparatului slow cooker Crock Pot.

Punem ulei de masline, usturoiul taiat felii, condimnetele, apa. Setam functia High si lasam pentru 3:30 .

Cand mai este doar 1 ora, se adauga si vinul rosu.

Se serveste cu orez sau piure de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de manzat de vita cu sos de vin la slow cooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovleac copt, umplut cu nuca, si dulceata de cirese amare la slow cooker Crock-Pot 4,7 L