Pulpa de iepure de vanat in vin alb

de Sylvia in Iepure, 29 Ian 2015 | 6194 vizualizari

COMENTARII (12)

kukibella 1

29.01.2015, 12:34

Bya Ralu 1

29.01.2015, 12:36

bun bun

Sylvia 1

29.01.2015, 12:37

demult vroiam sa va pun reteta

Lau 1

29.01.2015, 12:50

sigur este tare buna

Gherca Daniela 1

29.01.2015, 13:14

MotanLaOale 1

29.01.2015, 13:15

bun bun

Bunica 1

29.01.2015, 13:16

Ce bun este sfatul specialistului!Eu o tineam în vin roșu +condimente cam 12 ore.O trec la favorite și cu prima ocazie o pun în practică.Mulțumesc ,Sylvia!

diaconta 1

29.01.2015, 13:30

Cred c-a fost delicios.
Mai am si eu un iepure de pregatit,dar e de crescatorie.

Merisor 1

29.01.2015, 14:16

Ce reteta faina!

MOKUSKA 1

29.01.2015, 14:54

da....ceva special, de la speciala Silvia

mirela0911 1

29.01.2015, 18:44

Cat de bine arata si ce gustoasa trebuie sa fie!

Rocsi 1

29.01.2015, 20:26

Bravo fata talentata!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carne de iepure cu piure