Pulpa de curcan la cuptor

de Alinutza80 in Curcan, 27 Mai 2012 | 4555 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa mare de curcan(nu stiu exact gramajul)
  • coriandru
  • amestec de piper rosu,alb,verde si negru
  • usturoi
  • sare
  • rozmarin uscat si verde
  • ulei de masline
  • vin alb
  • sos de soia
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan la cuptor:

Pulpele se pun la marinat de cu seara. se condimenteaza, se pun cativa catei de usturoi sfarmat, rozmarinul uscat, uleiul , vinul si putin sos de soia.Se pune intr-o punga si se lasa pana a doua zi.

Intr-o tava se aseaza pulpa impreuna cu marinata din punga. Se adaugam rozmarin verde si apa suficienta cat sa se faca timp de aproape doua ore cat stau la cuptor.

Se acopera tava cu o folie de aluminiu si se pun in cuptorul incins. Dupa o ora indepartam folia  pentru ca pulpele sa se si rumeneasca.

Am servit cu piure de cartofi si salata verde.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]