Pulpa de curcan impanata cu usturoi

de Oana in Curcan, 10 Apr 2011 | 6144 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o pulpa superioara de curcan
  • o capatana mare de usturoi
  • 2 linguri ulei
  • o ceasca vin alb
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • oregano
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan impanata cu usturoi:

Carnea de curcan se spala, se sterge cu un prosop de hartie, se unge cu ulei, se condimenteaza dupa gust. Se cresteaza carnea din loc in loc si se impaneaza cu catei de usturoi curatati de coaja. Carnea se pune intr-o punga de friptura impreuna cu putina apa si o ceasca de vin alb. Se coace in cuptor, la foc potrivit, aproximativ o ora. Se scoate apoi din punga, se verifica daca este facuta si in interior, se mai poate cresta din loc in loc si se mai lasa putin la rumenit.

Se serveste cu salata verde "cu de toate" si un piure fin de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan impanata cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan marinata, cu sos de rosii