Pulpa de curcan cu smantana si boabe de mustar

de La Ancuta in Curcan, 17 Mar 2011 | 4997 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g pulpa de curcan dezosata
  • 2 cepe
  • 3 catei de usturoi
  • 1 ardei
  • 1 lingura boabe de mustar
  • 1 frunza dafin
  • sare, piper
  • salvie
  • 200 ml smantana
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan cu smantana si boabe de mustar:

Spalam carnea apoi o stergem cu un servet de bucatarie si o taiem felii. Condimentam cu sare si piper. Incingem uleiul intr-o tigaie si punem carnea la prajit, pe ambele parti.

Dupa ce s-a prajit scoatem carnea pe o farfurie. In uleiul ramas adaugam ceapa taiata julienne si usturoiul taiat felii. Amestecam pana se inmoaie putin ceapa.
Adaugam apoi ardeiul taiat cubulete mici. Eu am folosit ardei din congelator.

Lasam 2-3 minute pe foc dupa care punem carnea inapoi in tigaie. Adaugam o cana de apa (sau supa), atat cat sa acopere carnea. Adaugam boabele de mustar, dafinul si putina salvie si acoperim.Lasam sa fiarba 15 minute, pana ascade apa.

Dupa ce a fiert adaugam smantana. Daca este prea groasa o putem subtia cu putin lapte. Lasam inca 5-10 minute la fiert apoi potrivim de sare si stingem focul.

Servim cald cu garnitura dorita. Noi am avut piure de cartofi si gogosar murat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan cu smantana si boabe de mustar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

ieri la 17:57

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan cu ciuperci si cartofi