Pulpa de curcan cu mere la cuptor

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 14 Ian 2011 | 10463 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe mari de curcan
  • curry
  • rozmarin
  • 50 ml coniac
  • ulei de masline
  • 3 mere
  • un morcov
  • 1 ardei gras rosu
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan cu mere la cuptor:

Se spala ,se lasa la scurs si apoi se  condimenteaza cu curry,rozmarin, sare si piper ambele pulpe.Un mar se taie felii.Asezam pulpele intr-un tava, desprindem usor pielita (dar nu de tot)si introducem cu grija feliile de mar iar apoi intindem pielea la loc.Stropim cu ulei de masline si coniac, adaugam un pahar cu apa , celelalte 2 mere, morcovul taiat rondele si ardeiul gras taiat feliute.Dam la cuptor si din cand in cand stropim pulpele cu sosul din tava.Lasam pana cand pulpele sunt bine facute si rumene.

Servim cu felii de mere si legume .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan cu mere la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fudulii de curcan cu praz