Pulpa aromata

de meosiris in Pui, 11 Dec 2010 | 5290 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa de pui
  • cartofi
  • 1 ceapa
  • 2 frunze de dafin
  • 2 rosii
  • 1/2 ardei gras
  • ulei
  • delikat
  • sare, piper
  • cimbru
  • 2 betisoare de frigarui
  • patrunjel verde.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa aromata:

Curatam cartofii, ii taiem cubulete si ii asezam pe cele 2 betisoare de frigarui. Turnam ulei apoi asezam in tava pulpa curatata bine si spalata, cartofii, iar pe langa acestea, asezam rosiile, ardeiul gras taiat fasii, ceapa taiata in 4, frunzele de dafin si condimentam.
Bagam la cuptor pana totul este gata. Dupa ce scoatem din cuptor, condimentam cu patrunjelul verde tocat marunt. Este foarte simplu si foarte gustos!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa aromata" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu cartofi in sos de tomate