Pulled pork la Multicooker Crock Pot Express cu gatire sub presiune se poate servi cu orice fel de garnitura, sub forma de sandvis, burger sau tacos.
Carnea de porc se taie in patru bucati de marime egala.
Zaharul brun, sarea, boiaua dulce si afumata, pudra de usturoi si chimenul se amesteca.
Bucatile de carne se dau prin amestecul de condimente.
Multicooker Crock Pot Express cu gatire sub presiune se seteaza pe BROWN/SAUTE. Se adauga o lingura de ulei si se prajesc bucatile de carne.
Se prajesc pe rand sau se pun cel mult doua bucati, daca incap.
Se scot bucatile de carne pe o farfurie si se adauga in aparatul de gatit 50 de ml de apa. Cu ajutorul unei spatule de lemn se indeparteaza toate reziduurile de pe fundul aparatului.
Se adauga apa sau supa amestecata cu kechupul sau sosul Bbq si se toarna in Multicooker.
Se pun bucatile de carne si se inchide capacul.
Se inchide supapa de abur.
Se seteaza aparatul pe MANUAL HIGH la 40 de minute.
Cand a expirat timpul, se mai lasa 10 minute, apoi se elimina aburul. Folositi o manusa de bucatarie.
Se scot bucatile de carne pe o farfurie si se rup in bucati, cu ajutorul unei furculite.
Se mai poate adauga din sos, care este plin de arome.
Se poate servi cu orice fel de garnitura, sub forma de sandvis, burger sau tacos. Noi am servit cu orez si tacos.
Pofta buna!