Puiut de mai

de vero_closca in Pui, 26 Apr 2010 | 4869 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 dovlecel
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapa
  • 3 rosii decojite
  • 1 morcov
  • 2 fire ceapa verde
  • 100g masline negre
  • curry
  • sare
  • piper
  • chili
  • 2-3linguri ulei de masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Puiut de mai:

pieptul de pui si legumele se curata,se spala si se usuca.se caleste puiul taiat fasii cu morcovul taiat rondele. dupa ce se coloreazqa putin puiul se adauga dovlecelul taiat cuburi mai mari,ardeiul tot cuburi,ceapa solzisori.
 se calesc 5 min dupa care se adauga 1/2 cana de apa si se lasa inca zece minute la foc mediu dupa care se pun rosiile taiate de aceeasi dimensiune cu dovlecelul,ceapa verde taiata ca pt salata,maslinele, condimentele si se mai lasa 5 min.
 se asezoneaza cu patrunjel si se serveste cu orez prefiert preparat dupa instructiunile de pe pachet. pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Puiut de mai" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (1)

alexa1980 1

07.05.2010, 17:27

ce bine arata!!si cu ataea legume cred ca e si plin de vitamine..

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta delicioasa de parjoale moldovenesti din piept de pui