Pui umplut cu legume mexicane

de Dea_Dea in Mancaruri cu carne, 22 Iun 2013 | 7960 vizualizari

 

Un succes!! :)

 

INGREDIENTE

  • 1 pui (1-1,5 kg)
  • 250 gr legume mexicane
  • 5 ciuperci
  • 1 lingura ulei
  • sare
  • piper
  • boia
  • praf de usturoi
  • 100 ml apa
  • 50 ml coniac
  • 1 lingura miere
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui umplut cu legume mexicane:

Puiul se spala si s sterge cu un servet.

Ciupercile se curata si se taie felii, se amesteca cu legumele mexicane.

Se amesteca sarea, piperul, boiaua si praful de usturoi.

Puiul se unge in interior , se condimenteaza si se umple cu legumele.Se coase cu ata.

Se unge puiul si se condimenteaza cu amestecul de condimente.

Se pune in oala de tuci, se adauga  apa si coniacul , se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptorul preincalzit , la foc potrivit 40 min.

Se scoate se da folia jos , se unge cu miere si se mai da 10-15 min la cuptor sa se rumeneasca , dupa se intoarce pe partea cealalta, se unge cu miere si se mai lasa 10-15 min.

POFTA BUNA!!!!

TIPS-URI

1

Se pot inlocui legumele mexicane cu orice fel de legume.

2

Coniacul se poate inlocui cu vin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui umplut cu legume mexicane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu ciuperci la cuptor