Pui Stroganoff

de Sidy in Pui, 19 Iun 2011 | 7818 vizualizari

 

O adaptare dupa clasicul "beef stroganoff", dupa placul meu…

 

INGREDIENTE

  • Piept sau pulpe dezosate de pui
  • 2 linguri faina
  • 1 lingura boia
  • 500 ml supa de pui
  • 1 lingura mustar
  • 2 cepe
  • usturoi
  • 200 g ciuperci taiate
  • 6 linguri vin
  • 2-3 linguri smantana
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Stroganoff:

Carnea se taie bucati potrivite.
Intr-o punga punem faina si boiaua, se prinde punga la gura si se agita sa se amestece cele doua. Se introduc bucatile de carne si se scutura punga sa se faca bucatile de carne cu faina si boia.
Carnea se frige intr-o tigaie in putin ulei sau unt.Se fierbe 500 ml supa ,se adauga ceapa si usturoiul si se fierb 10 minute.
Se pun in tigaie ciupercile, vinul, carnea prajita si se potriveste gustul de sare si piper.Se fierb toate 5 minute.Se adauga si ceapa si usturoiul scurs de zeama.
Se iau de pe foc, se amesteca cu smantana, mustarul ,se presara verdeata si se serveste cu garniture de cartofi sau cu orez.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Stroganoff" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de parjoale moldovenesti cu carne de pui