Pui marinat in suc de portocale

de lira in Pui, 11 Iul 2010 | 6783 vizualizari

 

Pui mai fraged ca asta nu ati mancat voi .....

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 ardei rosu
  • 1 portocala
  • 1 lamaie
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingurita scortisoara
  • 50 g stafide
  • sare
  • piper
  • ardei iute, optional (eu nu am pus)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui marinat in suc de portocale:

Pieptul de pui se taie suvite subtiri. Se pune intr-un castron si se acopera cu sucul de la o portocala si o lamaie.

Se pun fasii de ardei, pana la urma eu am pus numai jumatate de ardei pentru ca am vrut sa fie pui cu ardei, nu ardei cu pui :P. Se adauga stafidele, usturoiul tocat, dupa care se condimenteaza cu sare, piper si scortisoara. Se amesteca bine si lasa toate la marinat pentru 20-30 minute. Dupa ce au stat la marinat, se scot fasiile de carne si se calesc in 2-3 linguri de ulei pana devin aurii, dupa care se adauga restul marinatei. Se mai lasa pe foc cateva minute pana este patruns si ardeiul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui marinat in suc de portocale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pachetele cu pui