Pui la tava

de lenca21 in Pui, 27 Dec 2009 | 5357 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Piept de pui,
  • ardei (gogosari) murati,
  • vin alb,
  • sare,
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui la tava:

Puiul, curatat bine de grasime si de pielite si taiat in felii subtiri, se caleste la foc iute.
Dupa ce s-au prajit toate bucatile rapid (ca sa-si pastreze sucurile in interior), se aseaza toate intr-un vas , si ardeii (gogosarii) murati se taie in bucati.
Peste puiul asezat in vas se toarna putina supa ,puiul este gata de mers in cuptorul incalzit la foc mediu (365 grade F) dupa ce il acopar cu folie de aluminiu.
Se lasa la cuptor cam o ora (sau pana ce carnea este foarte frageda).

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la tava" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
drob de pui