Pui la ceaun cu lamaie

de ianculubita in Pui, 6 Iul 2011 | 4997 vizualizari

 

Mi s-a facut pofta de puiul la ceaun pe care mi-l facea soacra mea;este adevarat ca nu are acelasi gust;eu nu am nici adevaratul ceaun de tuci,nici soba in care bagam de zor coceni de porumb sa se faca mai repede;cat despre lamaie,poate folositi si voi,daca nu,merita sa incercati;are o aroma si un gust deosebit.

 

INGREDIENTE

  • 1pui
  • 1/2lamaie
  • 1pahar cu vin
  • 1capatana de usturoi
  • sare,piper,cimbru
  • branza
  • malai
  • 50ml ulei

 

Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui la ceaun cu lamaie:

Puiul curatat,portionat,spalat il pun in ceaun cu ulei si feliile de lamaie;dupa ce s-a rumenit adaug vinul,condimentez iar dupa ce s-a evaporat alcoolul,usturoiul pisat;dupa cateva minute se poate servi pe farfurie alaturi de branza rasa si mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la ceaun cu lamaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

ieri la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

ieri la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

ieri la 08:54

Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă

pe 02.10 la 10:58

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]