Pui Kiev

de RuxyRux in Pui, 1 Feb 2017 | 5735 vizualizari

 

O reteta inspirata de la Jamie, rezultatul deosebit de gustos!

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui
  • 5 catei de usturoi
  • 50 gr. unt
  • 5 felii bacon afumat( optional)
  • 1 cana pesmet
  • 1 cana faina
  • 3 oua mari
  • sare dupa gust
  • ulei de masline extravirgin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Kiev:

Pieptul de pui se spala, se taie in doua, apoi fiecare bucata se feliaza si se deschide un buzunar. Eu am avut piepti mari de pui, astfel ca am reusit sa scot 5 bucati.

Untul moale se freaca cu 5 catei zdrobiti de usturoi.

Baconul se prajeste cateva secunde pe ambele parti.

In buzunarul pregatit se pune unt cu usturoi si cate o feliuta de bacon.

Se pregatesc trei vase, unul cu faina, unul cu ouale batute si unul cu pesmet.

Se trece fiecare bucata de piept umpluta prin faina, se scutura excesul, apoi prin ou si la final, prin pesmet pe ambele parti.

Pe tava de cuptor tapetata cu pergament, se pune putin ulei si se asaza bucatile de pui pane.

Se coace puiul, pana ce se rumeneste.

Se scoate pe un platou si se serveste alaturi de garnitura preferata!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Kiev" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de cartofi cu pui si usturoi