Pui Kiev

de RuxyRux in Pui, 1 Feb 2017 | 6123 vizualizari

 

O reteta inspirata de la Jamie, rezultatul deosebit de gustos!

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui
  • 5 catei de usturoi
  • 50 gr. unt
  • 5 felii bacon afumat( optional)
  • 1 cana pesmet
  • 1 cana faina
  • 3 oua mari
  • sare dupa gust
  • ulei de masline extravirgin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Kiev:

Pieptul de pui se spala, se taie in doua, apoi fiecare bucata se feliaza si se deschide un buzunar. Eu am avut piepti mari de pui, astfel ca am reusit sa scot 5 bucati.

Untul moale se freaca cu 5 catei zdrobiti de usturoi.

Baconul se prajeste cateva secunde pe ambele parti.

In buzunarul pregatit se pune unt cu usturoi si cate o feliuta de bacon.

Se pregatesc trei vase, unul cu faina, unul cu ouale batute si unul cu pesmet.

Se trece fiecare bucata de piept umpluta prin faina, se scutura excesul, apoi prin ou si la final, prin pesmet pe ambele parti.

Pe tava de cuptor tapetata cu pergament, se pune putin ulei si se asaza bucatile de pui pane.

Se coace puiul, pana ce se rumeneste.

Se scoate pe un platou si se serveste alaturi de garnitura preferata!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Kiev" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 18.07 la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui in portofel