Pui Jjajang

de Mitinita in Pui, 7 Dec 2012 | 9095 vizualizari

 

Aici am folosit un ingredient nou,chiar si pentru mine. Jjajang Powder,un condiment corean cu un gust dulce aromat si care da o culoare maronie acestui fel de mancare. Are un gust pe care l-am intalnit doar la mancarurile japoneze, am putut doar sa-l compar putin cu mirinul. Aceasta pudra contine si agent de ingrosare,deci perfecta pentru o reteta rapida.

Dupa ce ati pus orezul pe foc,va apucati de puiul jjajang,iar pana s-a fiert orezul este gata si aceasta mancare.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pui,taiat cubulete
  • 1 ceapa mica,taiata in bucati
  • 1 morcov mic,taiat cuburi
  • 1 cartof,taiat cuburi
  • 1 dovlecel mai mic ,taiat cuburi
  • 4 linguri de jjajang powder
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Jjajang:

Punem toate legumele impreuna cu pieptul de pui intr-o cratita si adaugam 100 ml de apa. Lasam sa fiarba, cand s-au facut si carnea si legumele, amestecam jjajangul cu 100 ml de apa, punem in cratita si lasam sa fiarba 2-3 minute si sa se ingroase. Puteti adauga mai multa sau mai putina apa, depinde cat de gros vreti sa fie sosul.

Se serveste cu orez si kimchi.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Jjajang" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

ieri la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

ieri la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.06 la 10:37

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui oriental