Pui in sos de rosii (cu paste)

de Dya Daniela Andrei in Pui, 26 Aug 2014 | 3004 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui (de curte)
  • un piept de pui (de curte)
  • 3-4 catei de usturoi
  • sare si piper dupa gust
  • busuioc proaspat
  • 2 linguri cu bulion
  • o cana cu apa plata
  • 2 linguri cu ulei
  • 200-300 gr paste
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui in sos de rosii (cu paste):

Prajim carnea in cele doua linguri cu ulei pana ce se rumeneste foarte bine.

Adaugam apoi cateii de usturoi feliati si ii prajim putin impreuna cu carnea.

Coloram cu bulion. condimentam dupa gust si presaram busuiocul. Adaugam apa si acoperim vasul cu un capac, lasand sa fiarba totul pana ce sosul scade si devine dens.

In paralel fierbem pastele.

Se servesc calde, alaturi de carnea in sos. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui in sos de rosii (cu paste)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

MotanLaOale 1

28.08.2014, 12:09

Dya Daniela Andrei 1

28.08.2014, 17:37

Rocsi 1

29.08.2014, 20:57

Tare bun este!

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Cocos in sos de rosii si ciuperci