Pieptul de pui si ananasul se taie cuburi. Legumele se taie julien, o idee mai mare.
Bucatile de carne se tavalesc prin faina, se scutura de surplus, apoi se prajesc in ulei, la foc iute timp de 1-2 minute, amestecand mereu, pana se rumenesc. Se lasa deoparte si pregatim legumele.
Separat se rumenesc legumele in putin ulei aproximativ 5 minute, la final adaugandu-se sucul de lamaie si zeama din compotul de ananas (dupa gust). Se lasa sa dea in clocot inca 2 minute.
Se adauga carnea, sosul de soia, se condimenteaza cu sare si piper dupa gust si se lasa putin impreuna sa se intrepatrunda aromele. Se desface amidonul intr-un pahar cu apa rece si se toarna peste amestecul de carne si legume. Cand sosul capata consistenta, preparatul este gata.
Se presara patrunjel verde tocat si se serveste alaturi de orez fiert simplu.
Pofta buna!