Pui (de tara) la tigaie

de COSTEO in Pui, 30 Iun 2013 | 9929 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui de (curte)
  • 6 catei usturoi
  • sare
  • cimbru
  • ulei
  • vin
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui (de tara) la tigaie:

Puiul  se spala si se curata bine de toti cotorii si se portioneaza. Se pune la fiert cateva ore, pana se despride putin carnea de pe os. Dupa ce a fiert, se pune la tigaie, in putin ulei incis bine, se adauga sare, piper, catei de usturoi tocati fin, cimbru. Se lasa se se rumeneasca pe ambele parti. La final stropim cu putin vin.

Se serveste cu mamaliguta si mujdei de usturoi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui (de tara) la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

ieri la 18:50

Briose cu ciocolata - Pufoase si cu gust intens

de laura_n 7

ieri la 13:47

Mini baghete pufoase - Reteta simpla din 3 ingrediente

de laura_n 7

ieri la 13:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui umplut cu ciuperci la cuptor