Pui cu usturoi

de Mitinita in Pui, 31 Aug 2012 | 3545 vizualizari

 

Ma bucura faptul ca au inceput sa apara si la noi amestecurile de condimente de calitate. Cel incercat aici contine sare putina,dar destul cat sa nu mai trebuiasca sa adaugam.
La 3 pulpe de pui am folosit o lingura de condiment si a fost tare pe placul maruntelelor.

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui
  • 1 lingura condiment Friptura cu usturoi Kotanyi
  • 3 cartofi mari
  • 100 gr orez
  • 1 cutie de porumb
  • 2 linguri ulei de masline extra virgin
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu usturoi:

Se pun condimentele peste pulpe si se lasa deoparte o ora,ca sa se patrunda aromele.

Se infierbanta tava,se pune putin ulei si se rumenesc pulpele. Cand s-au rumenit se pune tava la cuptor.

Cartofii se taie in cuburi si se vor adauga in tava,dupa 30 de minute dupa ce am introdus tava la cuptor.

Orezul se fierbe in apa multa ,sarata,se scurge cand s-a fiert si se amesteca impreuna cu porumbul si uleiul de masline.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (18)

Rocsi 1

31.08.2012, 21:12

Mmmm daca le-a placut celor mici, imi plac si mie

Laly 1

31.08.2012, 21:40

Vai Miti de cand ma gandeam la niste copanele,pana fac eu plec sa mananc in sat pe la vecini

Mitinita 1

31.08.2012, 23:31

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

ieri la 10:04

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

pe 14.10 la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]