Pui cu sunca si mozzarella

de madi_marin in Pui, 6 Mai 2018 | 5215 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 jumătăţi piept de pui
  • 4 felii de mozzarella
  • 8 felii subţiri de mezel (şuncă, pastramă)
  • 1 dovlecel
  • 4 fire de usturoi verde (doar partea albă)
  • roşii cherry
  • sare
  • piper
  • cimbru uscat
  • condimente pentru pui
  • ulei
  • parmezan ras pentru servit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu sunca si mozzarella:

Se fac câteva tăieturi în bucăţile de piept.

 Se ung uşor cu ulei, apoi se condimentează cu sare, piper, condimente speciale şi cimbru.

 Se pune carnea la fript în tigaia grill, pentru 2 minute pe fiecare parte.

 Se scoate pe o farfurie, apoi se umplu tăieturile cu felii de mezel şi mozzarella.

 Un vas mic de cuptor se tapetează cu hârtie de copt.

 Se pun bucăţile de carne, apoi de jur împrejur, se pun legumele unse cu ulei şi presărate cu sare şi piper.

 Se dă vasul la cuptor la foc iute, pentru 20 de minute.

 Se serveşte cu parmezan ras deasupra.

 Poftă bună!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sunca si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paprikas de pui