Pui cu sos teriyaki si legume

de Mitinita in Pui, 11 Sep 2016 | 8294 vizualizari

 

Usor, rapid si bun!

 

INGREDIENTE

  • 250 g piept de pui
  • 3 linguri sos de teriyaki
  • 1 morcov
  • 1 dovlecel
  • 2 bucati de ceapa verde
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingura de ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu sos teriyaki si legume:

Pieptul de pui se taie in bucatele de marime egala.
Ceapa verde se taie in bucati, iar morcovul si dovlecelul se taie betigase. Usturoiul se feliaza.

Se pune o lingura de ulei in tigaie si se soteaza bucatile de pui. Se scot pe o farfurie.

Se soteaza legumele si se lasa sa fie putin crocante. Se adauga intai morcovul, apoi ceapa verde si la sfarsit, ceapa verde si usturoiul.


Se adauga pieptul de pui, sosul teriyaki si se amesteca.  Daca mai e nevoie, mai puteti adauga sos sau putina sare.

Se serveste cu orez la aburi sau noodles.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos teriyaki si legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu salata de morcov si sos de zmeura