Pui cu sos de capere si mustar

de - Andreea - in Pui, 2 Oct 2014 | 4326 vizualizari

 

Stiti retetele acelea care sunt atit de bune incat atunci cand termini de mancat mai vrei o portie ? Asa este cu reteta aceasta .DELICIOASA .
Reteta am gasit-o la Gabitza ( Gaby_d) si a fost pe placul intregii familii.
Merita incercata !

 

INGREDIENTE

  • 5 pulpe pui superioare
  • 1\2 ceapa uscata alba
  • 3 fire ceapa verde
  • 200 ml apa
  • 1\2 cub knorr
  • 200 ml smantana
  • 1 lingura mustar
  • 1 lingura capere
  • 1 lingura sos de soia
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu sos de capere si mustar:

Carnea o spalam si o punem la fiert in apa rece cu sare. Cand carnea a fiert, scurgem apa,indepartam pielita si punem carnea deoparte . ( daca va place puteti pastra si pielita pulpelor ) .

Punem ulei la incins intr-o tigaie antiaderenta la foc potrivit . Cand uleiul s-a incins,punem bucatile de carne ,le stropim cu sosul de soia si le lasam la calit pana ce se rumenesc frumos pe ambele parti . 

Adaugam apoi ceapa spalata si tocata marunt si lasam la calit cateva minute . 

Separat amestecam apa cu , cubul knorr ( daca aveti supa de pui e si mai bine ! ) si adaugam in tigaia cu carne . 

Dam focul la mic spre mediu si lasam la fiert circa 20 minute .Potrivim de sare si piper . 

Separat amestecam smantana cu mustarul . Punem din sosul din tigaie,amestecam , apoi turnam sosul de smantana in tigaia cu carne.

Punem si caperele ,amestecam bine si lasam pe foc inca 5-10 minute. 

Inchidem focul,punem in farfurii si servim ! 

Pofta buna ! 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos de capere si mustar" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Pui cu sos de mustar si praz