Pui cu rosii si fenicul

de silvi0ara in Pui, 12 Feb 2013 | 5433 vizualizari

 

Stiu ca sunt in urma rau cu postatul de retete,dar o sa incerc sa recuperez .Nu o sa va plictisesc cu problemele ce le-am avut,dar promit sa reintru in normal de acum incolo.
Am vazut aceasta reteta la Tv.Paprika si am zis sa o incerc, noua ne-a placut tare mult.

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • sare si piper
  • 1 ceapa tocata julien
  • 1 fenicul taiat julien
  • 3-4 catei de usturoi taiati marunt
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • 1 cutie rosii cuburi
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1\2 lingurita seminte de fenicul
  • 2 cesti supa de pui
  • 1 lingura miere
  • 2 linguri patrunjel proaspat tocat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu rosii si fenicul:

Se condimenteaza puiul cu sare si piper si se pune la prajit in ulei cu pielea in jos.Cat timp se prajeste puiul pregatim legumele sa fie gata taiate.Cand puiul s-a rumenit frumos si este auriu,il scoatem pe o farfurie si scurgem uleiul in exces,iar apoi se pune in aceiasi tigaie ceapa,feniculul,usturoiul,1 cutie rosii tocate,ardeiul gras si 2 cesti supa de pui,asezonam cu boia dulce,sare si piper,si semintele de fenicul. Punem apoi si pulpele de pui,acoperin cratita si se lasa la foc mic 30 de minute.Cad este gata mai adaugam 1 lingura de miere si patrunjel proaspat tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu rosii si fenicul" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe umplute cu branza de capra si cartofi noi la cuptor