Pui cu morcov

de Miha in Pui, 22 Mar 2010 | 3356 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 pahar de vin alb
  • sare si piper
  • boia de ardei
  • piper boabe
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu morcov:

Pieptul de pui se taie cubulete. Ceapa se toaca marunt, iar morcovii se dau pe razatoarea cu ochiuri mici.

Intr-o tigaie calim putin ceapa in cateva linguri de ulei de masline. Adaugam morcovul si omogenizam. Amestecam continuu pana incepe sa se inmoaie si sa "lase" culoare. Adaugam carnea si vinul.

Acoperim cu un capac si fierbem la foc mic, pana scade toata zeama, iar carnea incepe sa se rumeneasca.

In timpul fierberii potrivim gustul de sare, piper si boia de ardei.

Se serveste cald, presarat cu verdeata si piper boabe.

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu morcov" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de crispy de pui pentru copii