Pui cu dovlecei

de vero_closca in Pui, 3 Noi 2011 | 6864 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe pui
  • 4 dovlecei
  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu dovlecei:

Se spala carnea si legumele si se usuca cu un servet curat. Se taie pulpele in doua, se condimenteaza si se rumenesc in uleiul de masline. Se scot si se pastreaza la cald. In aceeasi tigaie se adauga ceapa si usturoiul tocate fin si se calesc usor. Se adauga dovleceii taiati cuburi si se acopera cu un capac. Cand sunt patrunsi se adauga pulpele, se adauga sare si piper dupa gust si se mai tin pe foc 2-3 minute. Serveste mancarea calda, presarata cu patrunjel tocat fin.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu brânză - Cea mai rapidă și gustoasă rețetă

ieri la 10:53

Muschiulet de porc la cuptor, cu sos de smantana

de Caty 3

pe 29.10 la 20:42

Prajitura cu mere

de Caty 3

pe 29.10 la 13:55

Pastă de fasole cu avocado - Rețeta simplă de post

pe 29.10 la 13:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]