Pui cu ciuperci si camembert

de Bucataras in Pui, 17 Ian 2014 | 7136 vizualizari

 

Am pregatit o bunatate de mancare! Nu va speriati, nu e de dieta! :))

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui inferioare
  • 400 g camembert
  • 200 g hribi congelati
  • 1 ceapa
  • 3 catei mari de usturoi
  • 1 lingura de unt
  • marar
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu ciuperci si camembert:

M-am ocupat intai de pulpitele de pui. Dupa ce le-am spalat si curatat bine de pielite le-am pus intr-un vas la cuptor, cu putina apa, sare, piper si usturoi. Le-am lasat cam 40 minute la cuptor.

Puteti adauga si putin vin alb, daca doriti.

Am tocat ceapa si usturoiul marunt.

Untul l-am pus intr-o tigaie incinsa la topit si am adaugat ceapa si usturoiul. Dupa ce s-au inmuiat putin am adaugat si ciupercile si le-am lasat la calit. La final am presarat marar tocat.

Am taiat branza camembert rondele.

Acum ca toate sunt pregatite, am trecut la montarea preparatului. Am folosit doua vase mici de Yena in care am pus cate doua pulpite.

Peste fiecare pulpita am pus cate doua linguri de ciuperci, iar deasupra cate o felie de camembert.

Am pus vasele in cuptor pentru inca 15 minute, dar la temperatura mai mica, de teama sa nu se topeasca prea tare camembertul. 

Aromele s-au combinat tare bine si cred ca un pahar de vin rosu alaturi s-ar potrivi de minune.

Pofta buna!

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu ciuperci si camembert" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

ieri la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Brasovence gratinate