Pui cu ciuperci

de rivka in Pui, 15 Feb 2010 | 5039 vizualizari

 

simplu si bun

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe mari de pui
  • 2 lingurite de mustar
  • condimente pentru carne de pui
  • piper negru
  • 2 linguri ulei masline
  • 600 grame ciupercute champignons din borcan
  • pentru garnitura
  • 5 cartofi
  • 3 linguri mari de iaurt turcesc
  • sare
  • piure de mere
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu ciuperci:

Pulpele de pui de curata de pielita , se ung pe ambele parti cu condimente, piper si cele 2 lingurite de mustar se aseaza in vasul ceramic pentru cuptor, se stropesc cu ulei de masline se adauga ciupercutele scurse bine de apa, se acopera si se dau la frigider jumatate de zi.

Se dau pulpele la cuptor cca 60 minute acoperite la 225 grade.

Cartofii se curata se fierb in apa cu sare si se bat ca pt puree impreuna cu 3 linguri mari de iaurt turcesc.

Eu am servit cu piure de mere, sotul si cu piure de cartofi.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Sylvia 1

15.02.2010, 20:41

Wow ce bunatate imi place tare combinatia de pui cu ciuperci. Mi-ai amintit ca nu am mancat de o vesnicie sos de mere la friptura de pui, o sa fac

Rocsi 1

16.02.2010, 15:42

imi place puiul cu ciuperci

elena1988 1

08.02.2011, 14:05

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe cu cartofi si ciuperci la cuptor