Pui cu bere si stafide

de Gergiana S in Pui, 8 Ian 2014 | 3076 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg carne de pui(personal am folosit ciocanele)
  • 400 ml bere
  • 1 mana stafide
  • 1 lamaie
  • sare,piper, boia dulce,boia iute, rozmarin
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu bere si stafide:

Spalam carnea de pui si o curatam. Apoi o condimentam cu sare, piper, boia si rozmarin. Taiem lamaia felii si o punem peste pui. La final adaugam berea, in tava, nu pese pui pentru a nu-si pierde condimentele. Acoperim cu folie de aluminiu si dam la cuptorul preincalzit pentru 45 minute. Scoatem folia si mai lasam cca 20 de minute ca puiul sa se rumeneasca si berea sa se transforme intr-un sos.

TIPS-URI

1

Pentru granitura noi am ales amestec de legume mexicane.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu bere si stafide" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui pe sticla