Pui crocant si cous cous cu morcovi

de Gergiana S in Pui, 16 Feb 2014 | 3290 vizualizari

 

O idee pentru pranza, cina....

 

INGREDIENTE

  • pulpe de pui/ piept de pui (eu am folosit ciocanele)
  • fulgi de porumb maruntiti
  • 2 lg faina
  • 1 ou
  • 2 lg ulei
  • sare, piper, boia dulce si iute
  • Pt cous cous:
  • 100 gr cous cous
  • 1 ceapa
  • morcov
  • sare, piper
  • 2 lg ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui crocant si cous cous cu morcovi:

Pregatim puiul.Carnea se spala si se lasa sa se scurga.Se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, boia dulce si boia iute.Se trece apoi prin faina, ou batut si la sfarsit prin fulgii de porumb.

Intr-o tava unsa cu putin ulei sau tapetata cu hartie de copt se aseaza bucatile de carne.Se dau la cuptor pt 30 de min la foc potrivit, se intorc si pe partea cealalta si se mai lasa inca 30 de minute.

Cous cous-ul il pregatim astfel:

Tocam ceapa marunt, iar morcovul rondele(fiecare dupa preferinte).Intr-o cratita punem 2 lg de ulei, calim ceapa, adaugam morcovul si apoi cous cous-ul.Calim impreuna pentru 2-3 minute.Se adauga 2 cani de apa si se lasa sa fiarba la foc mic, pana ce legumele sunt fierte.Se condimenteaza cu sare si piper.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui crocant si cous cous cu morcovi" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pui Shanghai